Carhartt WorkwearCarhartt har siden 1889 fremstillet kvalitetsarbejdstøj, som er kendt for ekstraordinær slidstyrke, komfort, god pasform og i Carhartts karakteristiske stil. Carhartts arbejdstøj er fortsat primært fremstillet af 100% bomuld, som sikrer dig den optimale komfort i arbejdsdagen. 


Produkter

Carhartt tilbyder idag en komplet produktlinje tilpasset både varmt og koldt vejr, der inkluderer jeans og arbejdsbukser, skjorter, sweatshirts og hættetrøjer, shorts og t-shirts.

Der ud over findes der et bredt sortiment af tilbehør, som tæller den klassiske Carhartt hue, kasketter, bælter og punge, handsker og strømper.

Nyeste produkter på det danske marked er Carhartts værktøjs- og geartasker, værktøjsbælter samt sikkerhedsbriller

Kendetegnene for Carhartts arbejdstøj er 1. klasses materialer, robust konstruktion og behagelig pasform. Vi klæder dig på til de hårdeste betingelser - Carhartt er et perfekt valg til arbejde både udendørs og indendørs.

Carhartt er stolt af at yde denne service til en lang række arbejdere i mange forskellige industrier. Du kan se mere om Carhartt arbejdstøj til specifikke faggrupper/håndværksfag her.


Historie

Carhartt blev etableret i 1889 og har altid været en familieejet virksomhed. Carhartt består af over 4000 ansatte dedikeret til den store opgave det er at levere Best-In-Class arbejdstøj til den krævende og aktive håndværker.

I 2014 fejrer Carhartt sin 125-års fødselsdag. Du kan læse mere om Carhartts historie og se billeder her.

Virksomheden er i fortsat vækst, så faciliteterne har også måttet udvides. I marts 2009 var distributionscenteret i Madisonville, Kentucky klar til brug. Ved byggeriet af de 210.000 kvadrat meter anvendte Carhartt grønne materialer, og hvor det var muligt FSC-certificeret tømmer. Der var fokus på genvinding af byggeaffald, optimeret isolering, reduktion af vandforbrug, energieffektive tagkonstruktioner og strømbesparende systemer. I de seneste år har Carhartt flyttet en del af sin produktion tilbage til egne fabrikker i USA.

Ligesom Hamilton Carhartt gjorde for fire generationer siden, er det Carhartts vision og mål at fortsætte med at fremstille det mest robuste og holdbare tøj til de kommende generationer.


TILBAGE TIL FORSIDEN