Mekaniker

 

Tømrer

 

Smed

 

Inspiration til din arbejdsbeklædning

Vi har samlet en række faggrupper her på siden, hvor man kan finde inspiration, råd og vejledning til det rette arbejdstøj. Vi har under de ekelte håndværk udvalgt en række produkter fra Carhartt Workwears sortiment i forhold til netop de behov til arbejdstøj, dit håndværk har.

Giv kunderne et professionelt indtryk

Arbejdstøj har ikke bare en praktisk funktion, hvor det skal fungere for sig i hverdagen, men det skal også være med til at give kunderne et professionelt indtryk. Det ved vi hos Workwear - og det er derfor, vi fører Carhartt Workwears fulde sortiment af kvalitets arbejdsbeklædning. Vil du have mere inspiration til, hvordan Carhartts arbejdsbeklædning kan sammensættes, har vi samlet en række billeder af danske håndværkere iført Carhartt Workwear her >>.  Læs også mere om historien bag Carhartt Workwear brandet her >>.

Fordele for virksomheder hos Workwear

Vi tilbyder en fordelagtig kvantumsrabat til vores kunder, og vi sender løbende gode tilbud ud via vores nyhedsbrev. Skriv dig op allerede idag her >>.

Hos Workwear ved vi, at virksomheder har travlt, og det kan være svært ved at finde tid til at handle nyt arbejdstøj. Derfor har I hos Workwear altid 14 fuld returret jvf. vores salgs- og leveringsbetinglser. Så er I i tvivl om modeller og størrelser, så bestil det hele med - og prøv tingene i ro og mag hjemme i virksomheden. Herefter returnerer I bare de ting, som ikke passer. 

Lægger I som virksomhed flere, mindre ordrer igennem et kalenderår, behøver I ikke gå glip at rabat på Jeres køb. Se hvordan I gør her >>