Mekaniker kategori image

Krav til arbejdsbeklædningen 

At arbejde som mekaniker kræver arbejdstøj, som sikrer en god beskyttelse, maksimal komfort og bevægelighed samt slidstyrke. Når der arbejdes med maskiner og værktøj, som afgiver gnister, er det vigtigt at have arbejdstøj, som yder god beskyttelse og ikke nemt tager skade.

Det gode materialevalg

For at yde den bedste beskyttelse er det derfor af stor betydning, hvilket materiale arbejdstøjet er fremstillet af. Carhartts arbejdstøj er primært fremstillet af bomuld, som er optimalt til disse opgaver. Bomuld smelter ikke og det har en god modstandsdygtighed over for varme. Bomulden har samtidig den egenskab, at den kan indeholde en hel del fugt uden at føles våd, så kroppen forbliver tør. Læs mere om Carhartts historie her.

Mekaniker

 

Komfort og slidstyrke

Arbejdstøj af bomuld har en god slidstyrke, og Carhartt´s arbejdstøj er ydermere konstrueret med en række styrkende features; nitteforstærkning i stresspunkter, tre-dobbelte syninger, forstærkede skridtsømme og ekstra forstærkende lag i lommerne. Som det inderste lag tættest på kroppen, kan du med fordel vælge en t-shirt fra Carhatt´s Force linje. Materialet i denne serie er særligt fremstillet til at lede fugten væk fra kroppen. Vi anbefaler dog, at man i arbejdssituationer, hvor der forekommer gnister, enten bærer en bomuldsjakke over, da det inderste lag af t-shirten er fremstillet af polyester. Alternativt kan man vælge en t-shirt i ren bomuld. 

Vi anbefaler:

Vi har udvalgt en række produkter til dig, som arbejder som mekaniker. Klik på kategorierne herunder.


Carhartt OverallsCarhartt underdeleCarhartt overdeleTilbehør


Vil du se vores fulde sortiment af arbejdsbeklædning, gå direkte til WEBSHOPPEN.