Workwear.dk er mere end bare en netbutik. Hos Workwear.dk er vi specialiserede i arbejdsbeklædning, og vores sortiment er omhyggeligt udvalgt med fokus på god kvalitet, funktionalitet og design.

På Workwear.dk finder du også sider med inspiration til din arbejdsbeklædning og mere dybdegående information og vejledning om produkter, materialer og deres egenskaber. Vores kunder er både private og virksomheder, og det er vores mål at give alle vores kunder en god oplevelse samt yde den bedste service.

 

Sortiment

Vi har Danmarks største udvalg af Carhartt® Workwear. Derudover har vi på nuværende tidspunkt også Redbacks™ knæbeskyttelse.

 

Hurtig forsendelse & fri fragt på alle køb over 700 kr

Workwear.dk leverer direkte til din privatadresse. Vi sender varer, som ligger på lager indenfor 3-5 arbejdsdage. Ved ordrer over 700 kr (incl. moms) er fragten gratis. Ellers har vi fast fragtpris på 50 kr på alle ordrer.

 

Nem og sikker betaling

Workwear.dk har handlet med Carhartt siden 2009 og er officiel Carhartt forhandler, så du kan trygt handle hos os. Workwear.dk benytter ePay Payment Solutions, som er certificeret af VISA / Mastercard, og hvor al kommunikation foregår krypteret via en sikker forbindelse. Vi har ingen gebyrer på betalingskort.

 

Kontakt

Hvis du vil i kontakt med Workwear.dk, kan du benytte vores kontakt formular. Vi bestræber os på at besvare emails indenfor 24 timer på hverdage ml. 9-15.

Velkommen til Workwear.dk

Med venlig hilsen Team Workwear.dk