Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret. Det gør sig både gældende ved køb i vores fysiske shops og på vores webshop. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager din webordre.

 

Retur

Vi vedlægger altid en returlabel i alle vores forsendelser, så du nemt kan sende din webordre retur til vores lager, hvis varerne mod forventning ikke skulle passe dig. Du klistrer blot returlabelen på den kasse (ikke den originale skoæske), du modtog varerne i og afleverer pakken hos din lokale Postnord postbutik.

*Husk at få en kvittering for indleveringen af pakken med fra pakkeshoppen/postbutikken, da det er din dokumentation for, at du har sendt pakken korrekt retur.

*fragtomkostningen på returvarer betales af kunden selv.

Du kan finde en liste over alle Postnords postbutikker her. Vi tilbagefører pengene til dit benyttede betalingskort lige så snart, at din returordre er registeret på vores lager.

Emballage og varens stand, når du sender en ordre retur

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenlyst forringer salgsværdien væsentligt. Du kan sende ordren tilbage til os ved at benytte det vedlagte returlabel.

Vælger du at sende din returordre med det vedlagte returlabel, er det MEGET VIGTIGT, at du vedlægger dit ordrenummer/ordrebekræftelse sammen med ordren. Alle pricetags bedes sidde på produkterne, og evt. skoæsker bedes medsendes, og selvfølgelig være intakt.

Fortrudt ordre

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.
Du får naturligvis det beløb tilbage, som du har indbetalt til os. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Fejl og mangler

Der tages forbehold for skrive- eller slåfejl, i forbindelse med varer og priser på dette site, samt udsolgte og udgåede varer og størrelser.